SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Sponsorspaket för företag

Om föreningen

Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken är en ideell förening vilket innebär att alla våra medlemmar hjälps åt för att föreningen skall kunna fungera och utvecklas. Vår förening har funnits sedan 1926 och vi är stolta över att vi fortsätter utvecklas och anpassa oss efter hur samhället förändras. Antalet medlemmar är idag ca 750st.

Vi bedriver gymnastik i olika former riktade till i första hand barn och ungdomar men har även verksamhet för vuxna. För oss är en viktig del att föra föreningslivet vidare, vi ger ungdomar möjligheten att med utbildning och stöttning bli ledare i vår förening och genom det växa till starka och ansvarstagande individer. 

Med gymnastik som en grund finns stora möjligheter både fysiskt och psykiskt att lyckas med sin framtid inom både såväl idrottsutövande som karriärmässigt.

Nu står vi vid en stor utvecklingsfas och söker ert stöd som en del i att lyckas med det. Vi vill med medel från sponsorer i första hand finansiera en heltidsanställd tränare för att få en hållbarhet in i framtiden och vara väl förberedda när utökning av lokalerna som vi jobbar mot är klara. Vi vill tillmötesgå det behov som finns för utveckling hos våra aktiva och våra tränare och kunna ge fler barn och ungdomar möjligheten att börja med gymnastik. Vi vill också bredda vår verksamhet till att nå ännu fler målgrupper. 

Ditt bidrag som sponsor kommer betyda mycket för många och vi hoppas att ni finner ett mervärde i att hjälpa till med vår föreningsutveckling. Föreningsdata

Sundsvallsgymnasterna Jaktfalkens verksamhet bygger på ideellt arbete vilket betyder att alla aktiva medlemmar måste hjälpas åt för att föreningen skall kunna fungera och utvecklas. Vi har en styrelse och ansvariga för de olika sektionerna Trupp, AG, Bas och Parkour Tricking.


Bildad 

1926-08-07 

Föreningsnummer 

21961-19 

Organisationsnummer

889200-9005

Postadress 

Birstavägen 4  
86333 Sundsbruk 

Besöksadress 

Birstavägen 4, länk till karta 
86333 Sundsbruk 

Öppettider 

Vi är en ideellförening så all kontakt sker lättast via mail 

Telefon 

[saknas]  

E-post 

kansliet@sundsvallsgymnasterna.se 

Hemsida 

http://www.sundsvallsgymnasterna.se  Sponsorpaket HuvudsponsorGuld  SilverBrons 
 Sponsorplats i gymnastikhallen skylt 1,0 x 0,5 m X X X 
 Sponsorflagga / banderoll vid tävlingar och andra klubb evenemang X   
 Sponsorplats på hemsidan X X X X
 Redskapssponsor, skylt vid redskapen X X  
 Sponsorträff 1 ggr/år X X X 
 Med i mail/reklamutskick/programblad vid tävlingar X X X X
 Lån av gymnastikhallen 2tim 1st tillfälle per år för tex familjedag för anställda X X  
     
 Pris
Huvudsponsor: 20 000kr/år
Guldsponsor:   15 000kr/år
Silversponsor:  10 000kr/år
Bronssponsor:   5 000kr/år
    


  • Hur mycket vill du synas?  
  • Vilken insats passar dig?  
  • Vad får du tillbaka?  


Genom att synas på flera ställen och i flera sammanhang så har du möjlighet att göra en insats för Sundsvallsgymnasterna och samtidigt nå ut till många att just ditt företag finns och stöttar en viktig grund i vårt samhälle.

Välj det paket som du tycker passar bäst för just dig och ditt företag, självklart kan ni välja att vara anonym sponsor om så önskas. 

Det går även att rikta sin sponsring till att stötta något specifikt, till exempel tränarlön, för att på så vis försäkra er om att ert bidrag går 100% till det ni vill stötta.


Vi kan skräddarsy ett paket som passar ert företag om så önskas.


För mer information eller frågor kring sponsring kontakta någon av nedan:

Patrik Nilsson, 072-705 77 71, patrik@billboi.com

Henrik Ahlman, 070-206 02 42, henrik.ahlman@gmail.com

Annelie Zakrisson, 070-220 89 82,  annelie@sundsvallsgymnasterna.se


 

Tack för att du väljer att bli en av våra sponsorer och vi hoppas på ett långt och bra samarbete. 

 
Samarbetspartner: