SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli stödmedlem och stötta vår förening

Föreningens mål

Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken finansieras med en mycket hög andel ideella insatser, bidrag från kommunen, förbundsmedel och med stöd från det lokala näringslivet. 

Föreningens mål är att erbjuda en meningsfull, aktiv och sund fritidssysselsättning för framförallt barn och ungdomar, stötta våra aktiva att nå de mål de sätter med sin träning samt utveckla våra barn, ungdomar och tränare till socialt starka och ansvarstagande individer. 

Vi har idag ca 750 medlemmar och flera på kö för att komma in i någon av våra grupper.


Förmåner för medlemmar och stödmedlemmar

Som medlem i Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken kommer du att få tillgång till förmåner och rabatter hos föreningar och företag i Sundsvall. Förmåner kan tillkomma eller vara tidsbegränsade. Du behöver kunna visa upp ditt elektroniska medlemskort för att kunna ta del av förmånerna.

Nedan ser Du ett urval av vad som finns. Alla erbjudanden som finns ser du via medlemsappen som du laddar hem kostnadsfritt via App Store eller liknande.

- Fri entré för en person till Sundsvallsgymnasternas klubbtävlingar
- Pinchos Sundsvall 10% rabatt på ordinarie priser söndag-torsdag samt lördagar mellan kl.12.00-16.00
- Kirres Bilvård Sundsvall, Tvätt 250kr, Polering från 1700kr, Lackskydd från 4000kr


Vad kan du hjälpa till med?

Som anhörig, vän, företag eller organisation kan Du stödja vårt arbete genom ett ekonomiskt bidrag till föreningen. Ditt bidrag kommer att betyda mycket för våra medlemmar och för föreningens utveckling. Som stödmedlem kan du bli en del av vår förenings framgång och en hjälp att ge fler möjligheten att utöva gymnastik och utvecklas mot en socialt stark och ansvarstagande individ.

Alla pengar från stödmedlemmar kommer att gå oavkortat till en tränarfond för att avlöna en heltidsanställd tränare som kommer att hjälpa både aktiva och tränare att utvecklas. 


Vad kostar det?

Stödmedlemskap kostar 500 kr per kalenderår. Önskar du bidra med mer än det, kan du:

  • Välja att betala för mer än ett stödmedlemskap
  • Välja att bli sponsor och det kan du läsa mer om i vårt dokument ”Sponsorpaket” på hemsidan eller kontakta någon av våra sponsringsansvariga.

Hur blir du stödmedlem?

Vill du bli stödmedlem så kan du lätt göra det via vår hemsida www.sundsvallsgymnasterna.se och där klicka dig in på direktanmälan. Logga in enligt instruktionerna och välj gruppen Stödmedlem.

Efter inbetalning kan du välja att synas på vår hemsida som en av våra stödmedlemmar. För mer information kontakta:

Patrik Nilsson, 072-705 77 71, patrik@billboi.com
Henrik Ahlman, 070-206 02 42, henrik.ahlman@gmail.com
Annelie Zakrisson, 070-220 89 82, annelie@sundsvallsgymnasterna.se

Tack för ditt stöd till vår förening och till våra fantastiska gymnaster och tränare.

 
Samarbetspartner: