Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkomna till SundsvallsGymnasterna Jaktfalken

Välkomna till Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken


Vår träningshall ligger på Birstavägen 4


Är ni intresserad att börja med gymnastik hos oss så gå in på anmälningssidan och läs mer.


Vi inför ett nytt system. Detta innebär att alla, även gymnaster i våra tävling/fortsättningsgrupper måste återanmäla sig inför varje termin. 


Är du intresserad av att vara ledare/hjälpledare eller är en tävlingsgymnast från någon annan förening så gör ni en intresseanmälan här på hemsidan och skriver i kommentarsfältet er önskan så tar vi kontakt med er.


Klicka här för att komma till anmälningssidan:
Tjäna pengar till föreningen utan kostnad för dig
2018-12-12 09:46
Hej!

Hjälp Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken att vinna priser värda 10 000 kr genom att registrera dig gratis på Svenska Spel. Det går dessutom 200 kr till föreningen för varje registrering.

Är du redan kund hos Svenska Spel? Alla dina spel ger också poäng i tävlingen.

Läs mer om hur du kan hjälpa till här:
Jullovsaktivitet hos Sundsvallgymnasterna!
2018-11-30 17:00
Kom till oss under jullovet om du vill röra på dig men inte vill vara ute.

Under jullovet kommer vi erbjuda prova på dagar ute i vår gymnastikhall Birstahov. Det är öppet för alla över 6 år och du behöver inte ha tränat gymnastik innan.

Våra tränare från olika discipliner kommer finnas på plats för att hjälpa till och dela in i grupper utifrån ålder och förutsättningar. 

För att garantera att ni har en plats behöver ni anmäla er via nedan länk:


Klicka på grupper och sedan under Läger/Kickoff hittar du bokningsbara dagar.

Välkomna!


Ny defileringsoverall
2018-11-28 22:16
Vår gamla overall utgår i Stannos sortiment och ersätts med denna. Givetvis går det bra att ha både den nya och gamla modellen vid tävlingar. Overallen och våra övriga föreningsartiklar köper ni här: https://www.allinsports.se/klubbshop/sundsvalls-gymnasterna
Nya betalsätt i samband med betalning av fakturor
2018-11-27 23:46

Nu kan ni välja flera olika betalningsmetoder tex. delbetalning i samband med att ni bokar in er till nästa termin och betalar er faktura. 

Vi har därför valt att de åtagande ni har med att sälja Sverigelotter ( se mer information om detta under fliken " direktanmälan/intresseanmälan, extra viktigt för er som anmäler fler barn till våra grupper) betalas i samband med bokningen och hämtas sedan ut på kansliet under de veckor i februari som det är bemannat, separat mail kommer om vilka veckor och tider som detta är möjligt.

Eftersom vi är en ideell förening utan anställd kanslipersonal så är detta en kostnadseffektiv lösning som gör att bi kan hålla ner våra ideella arbetstimmar.


Kansliavgift:

Tyvärr är inget gratis.  För samtliga betalningar tillkommer en extern administrationsavgift (Kansliavgift) på mellan 9 - 59 kr.

Nyheter från våra grupper
Bra att veta om Truppgymnastik, 11/12 12:46 
Bra att veta om Truppgymnastik, 11/12 16:49 
 
Silversponsor
Bronssponsorer
Samarbetspartner: