SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

De  nationella allmäna restriktioner som gäller från 14/12  gäller till 30/6 om inga nya beslut tas innan dess. Detta innebär att:


*Alla gymnaster som är födda 2004 och tidigare får fr.o.m 14 december börja sin träning igen men med dessa restriktioner. Klicka här:


*Till den 24/1 är rekommendationen att inte bedriva mer träningen än nödvändigt. Vilket gör att vi skjuter på uppstartsveckans alla möten mm till vecka 4. Och att terminens träningar börjar först vecka 5 för alla grupper utom tävlingsgrupperna som kör igång vecka 4 med träning blandat med storstäd av hallen.


 *För alla andra födda 2005 och senare så är det samma restriktioner som vi redan följer. 


 *Ni som är ledare måste vara extra noga med att inte ha fysisk kontakt med övriga ledare och hålla fysisk distans till varandra.


*Extra viktigt att vi fortsätter att hålla i de restriktioner som vi har sen tidigare och att hålla grupperna avskilda från varandra.


Länk till Folkhälsomyndigheten och de lokala restriktionerna.


Förtydligande vad som gäller för er som befinner er på Birstahov.


  • Vi tillåter inte att föräldrar eller andra personer befinner sig inne på Birstahov. Inga förutom gymnaster och tränare samt de som har städningen är tillåtna att vara i hallen.

  • Alla tvättar sina händer innan de går till nästa redskap/gren samt använda den rengöring som finns uppsatta i hallen för handhygien. samt självklart före och efter de kommer till träningen.

  • Ledarna ansvarar för att torka av de redskap som används med de produkter som finns i hallen.

  • Byt om hemma! Använd helst inte omklädningsrummen till ombyten.

  • Hålla avstånd då ni står i kö eller väntar på er tur.

  • Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och det innebär nu att du som har en familjemedlem som testats positivt ska stanna hemma.

Det viktigaste är så klart att man stannar hemma om man känner sig minsta sjuk.   


Länk till Riksidrottsförbundets hemsida, det är detta som ligger till grund för styrelsens beslut.


// Styrelsen

 
Samarbetspartner: