SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Alla kan gympa
Alla kan gympa har något spännande, roligt och engagerande för alla.

Alla Kan Gympa!

ALLA KAN GYMPA är gymnastik som riktar sig mot barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning och speciella behov, där alla är välkomna att delta oavsett fysiska och psykiska förutsättningar! 

Gympan sker på ett roligt och pedagogiskt sätt med den aktiva tillsammans med förälder, anhörig eller personlig assistent. Tillsammans skapar vi förutsättningar för att öka kroppsuppfattningen med hjälp av rörelse, styrka och balans. Detta gör vi med glädjande musik och roliga redskapsstationer. Målet är att vi ska må bra och skapa rörelseglädje tillsammans!

Ni behöver svara på ett frågeformulär för att anmäla er. Ansvarig person kommer sedan kontakta er för att ni ska hamna i den grupp som passar bäst för just ert behov. 

Innan ni anmäler er så kan ni ta  kontakt med Ann Charlotte Ek som är ansvarig för dessa grupper i fall att ni har några frågor och funderingar:

Ann Charlotte Ek
076-181 82 55
ac.ek82@gmail.com


Kontaktuppgifter till ledarna hittar ni under fliken "Träningstider/kalender" på startsidan och sedan under träningsschema och sen väljer ni den grupp som ni vill ha kontaktuppgifter till i rullgardinsmenyn.Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken, 23/01 14:25 
Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken, 04/11 16:14 
Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken, 24/03 22:52 
Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken, 17/03 09:29 
Sundsvallsgymnasterna Jaktfalken, 23/11 14:30 
 
Samarbetspartner: