Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Barngymnastik


Sundsvallsgymnasterna är en helt ideell förening som  bedriver en omfattande barn och ungdomsverksamhet i Sundsvall främst på Birstahov men vi har en barngrupp för de som är födda 2014 på Bosvedjeskolan. ( Andra barngrupper, se under Nybörjare, BAS )


Barn- och Ungdomsgymnastik ger grundläggande färdigheter för tävlingsgymnastik och övrig idrott. Förutom gymnastik får barnen även social träning genom att lära sig följa regler, vänta på sin tur, förstå instruktioner och gymnastikträningsupplägg. Vi tränar grundrörelserna med lekar, redskapsbanor och olika övningar. Vi vill därmed införliva rörelseglädje utan krav på färdigheter och prestation.

 

I våra grupper håller vi inte bara på med gymnastik, utan även lekar, bus och annat roligt. De olika grupperna tränar en gång i veckan ca: 1 tim.

 

Om ni dessutom är intresserade av vår tävlingsverksamhet så är detta ett bra sätt för ert barn att komma in i vår förening och gymnastiken som sport.

 

Vill ditt barn börja träna gymnastik hos oss i Sundsvallsgymnasterna?


Gå då in på fliken direktanmälan/intresseanmälan för mer information.


Om ni som förälder vill vara tränare så får ert barn självklart förtur och garanterad plats i den gruppen! Intresserad? Kontakta kansliet  via mail: kansliet@sundsvallsgymnasterna.se

 
Silversponsor
Bronssponsorer
Samarbetspartner: